Praktijk BOFF

Ontdek je wereld en droom, speel, groei, deel, leer, lach en bewonder.

Gastenboek

 1. Dankzij jou hulp hebben we extra inzicht gekregen in gedrag. Door jou gaan we nu verdere stappen zetten om het ons gezin makkelijker te maken.

 2. Een gezellige,leuke en leerzame informatie avond gehad bij de Kleine Wereld verzorg door Petra over communicatie. Ik ben best eigenwijs, maar Petra heeft me echt op een leuke manier dingen doen inzien.

 3. Ik kwam voor rekenen bijles. Ik wist niet waar ik beginnen moest en zag rekenen niet meer zitten tot dat ik hier naar toe ging. De begeleiding is top Petra weet waar het bij mij mis ging en hebben hierop geoefend! Mijn resultaten van mijn examen zijn gelukkig ook stukker beter dan voorgaande examens! De bijlessen van Petra zijn daarnaast serieus maar ook gezellig want er mogen fouten gemaakt worden, maar ook mag er gelachen worden !
  Petra bedankt voor het klaar staan en de fijn, leuke, gezellige en leerzame lessen, mijn rekenen is stukker beter geworden dankzij jouw hulp.

 4. Veel verschillende werkvormen, aangepast per situatie, erg prettig ervaren door onze zoon!
  Petra dank je wel voor je inzet en goede inzichten…

 5. Afgelopen donderdag een korte workshop (positief opvoeden) van praktijk BOFF bij de Kleine Wereld mogen volgen. Erg leerzaam, helder en met niet te vergeten een dosis humor!

 6. Door praktijk BOFF is mijn zoon minder onzeker geworden zowel op school als thuis. Praktijk BOFF gaf hem vertrouwen in zich zelf. Hij geeft voortaan een weerwoord. Praktijk BOFF neemt de tijd voor het kind maar ook voor de ouders.

 7. Dankzij Boff heeft mijn zoon geleerd hoe hij om kan gaan met pestgedrag, en wat voor effect zijn eigen houding kan hebben. Hij is zich meer bewust geworden van lichaamstaal en manieren van contact, en dit heeft hem enorm geholpen om te worden wie hij nu is: een vrolijke tiener die uitdagingen met humor het hoofd biedt.

 8. Ik word nu al een tijdje begeleid. De begeleiding is goed en persoonlijk. Er wordt goed gekeken naar wie je bent en wat je kan.

Laat een reactie achter:

Je emailadres wordt niet weergegeven. Velden met een * zijn verplicht.

Change the CAPTCHA code

Show Buttons
Hide Buttons